MOB Mechanical Contracting is een technisch dienstverlener. Sinds 1985 bieden wij diensten aan op het gebied van nieuwbouw, modificatie en turnarounds van diverse (petro)chemische fabrieken en installaties. Onze core business draait om oplossingsgerichte mechanische en leidingwerkprojecten, kostenbewuste turnarounds en innovatieve equipment services inclusief services op het gebied van Loading Technology en heater revamps en de bouw van modules en skids. Ons doel is om slimme oplossingen te leveren en de operationele activiteiten van onze klanten te verbeteren. We maken daarbij het verschil door topkwaliteit te leveren.

Ontdek de waarde van ons werk

Onze medewerkers maken het verschil Wij zijn trots op onze MOB’ers, zij maken het verschil! Ze blijven hun betrokkenheid tonen door iedere dag weer het maximale uit zichzelf te halen. Ze zijn getraind door onze senior medewerkers, wat wil zeggen dat ze zeer vakkundige en ervaren specialisten zijn. Als toegewijde professionals begrijpen ze als geen ander waar onze klanten behoefte aan hebben. Of ze nu op locatie, op kantoor of in de werkplaats werken, onze medewerkers spelen allemaal een rol bij de groei van ons bedrijf en die van onze klanten.
Word jij ook een MOB’er? We zijn trots op onze organisatie, onze medewerkers, ons vakmanschap en de kennis die we bezitten om mooie en uitdagende projecten voor onze klanten af te ronden. Maar, wij zouden MOB niet zijn, als we onszelf niet verder zouden willen ontwikkelen. We hebben een stevige groeiambitie gedefinieerd die we in de komende jaren willen realiseren. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste en ambitieuze collega’s die graag hun bijdrage willen leveren aan de groei van onze organisatie. Houd je ervan om jouw eigen functie grotendeels zelf in te vullen, om buiten gebaande paden te bewandelen en op deze manier jouw carrière pad verder te ontwikkelen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.